Hej hörni, glad måndag!
Hur är det med er då? Jag mår faktiskt riktigt bra, känner mig såhär glad liksom :) Förlåt för att det inte blev något inlägg igår, det strulade fett mycket..
I alla fall så var jag och mamma på en loppis i lördags och fyndade en massa grejor. Alltså loppisar är bara bäst. 
Det finns nämligen en i Upplands Väsby som heter Skopan, där alla pengar som kommer in går till välgörenhet och det finns så sjukt bra saker där! Alltid. Den har öppet varje lördag med fik, inredning, böcker, kläder och ja typ allt man kan tänka sig. Superfin verkligen.
Det var jättemysigt och jag fick med mig dom perfekta ankle bootsen, en jeanskjol, en jeansväst och en kort trenchcoat. Hur nice?
Jag tycker nog att det nästan är roligare att gå på loppisar än att gå i affärer, eftersom allt är ju unikt. Man kan verkligen hitta kap på loppisar - och till så himla bra priser också ;) Det gäller bara att titta lite extra, så finns det hur mycket som helst. 
Men Skopan i Upplands Väsby (tror Lions har hand om den) är verkligen min favorit loppis, så dit tycker jag att ni ska titta förbi någon lördag om ni inte har något att göra!
Nej nu ska jag sluta babbla och visa er mina fynd ;)



Hur söt är inte den här jeansvästen? Älskar prickarna på den, och jeansväst är en så bra accessoar; man kan ha den över nästan vadsomhelst och det blir ascoolt!


Alltså ankle booties har jag suktat efter i flera månader. Det enda är att jag har velat ha ett par lite mer nätta än vad jag hittat; och så hittade jag dom här för 30 spänn! Ganska nice, dom är i äkta skinn.
Ankle boots känns som ett par skor som kan göra de flesta outfits mer coola och stilrena tycker jag. Perfekta höstskor.

Och till den typ bästa; trench coaten! Den är så tidlös, och man ser så stylad ut i den haha :P Med ankle bootsen blir det bara så bra det kan bli. Eller med ett par knähöga boots... Omajgaad, jag är så sjukt nöjd hehe!

Ankle boots, Denim vest, Ekonomisk, Höst 2015, Höstmode, Inköp, Jeans väst, Jeansväst, Loppisfynd, Mode, Trench coat,