En av mina kompisar färgade håret i helgen, och åh så snyggt det blev. Så snyggt att jag själv blev jättejättesugen på att färga. Kanske blont, kanske brunt, kankse ombré... Vill nästan helst göra obmre, så att jag först färgar brunt och sedan blondare i topparna. Det skulle vara drömmen. Annars är en idé att bara göra blonda folie-slingor, det skulle också vara nice. På somrarna blir jag mycket blondare och det trivs jag mycket bättre i, så kanske jag kör på att blondera håret. Gah, det är så svårt!
I alla fall planerar jag att göra det veckan efter höstlovet, alltså om två veckor, helst så vill jag ha med mig en kompis :P Tänk vilken mysig dag det blir, gå runt på stan, fika och sedan in på någon proffisg salong, och komma ut med en ny frilla haha! 
Helst vill jag ju då göra det inne i Stockholm på en bra salong som fått bra kritik, då det är första gången jag färgar håret. Och ja, det är dyrt, men jag är känner att det faktiskt är värt pengarna. Mamma kommer lugnt inte betala, så jag får investera själv i en ny hårfärg. 
Jag har tänkt på att färga i typ ett halvår nu, men har tänkt att jag ska göra det hemma. Men när min kompis färgade på salong och det blev så snyggt så känns det både kul och bra att göra det på salong. Självklart så kan det bli jättebra om man färgar hemma också, men man får ju nästan en garanti på att det blir bra när man går till frissan liksom. Dessutom så älskar jag att gå till frisören hehe...
Först så tänkte jag nästan färga det pastellila, fatta vad coolt? Men sedan så googlade jag lite på det och läste att vissa som sedan velat bleka ur färgen har fått grönt hår och det vill jag inte ha. Så nu står det mellan blont eller brun-blond ombré. Herregud vad svårt det är, för jag vill verkligen ha en märkbar skillnad, typ nystart om ni förstår? Sedan så behöver jag tips på bra frisörsalonger i Stockholm, så om ni har någon ni gillar så tipsa gärna!

Alltså lila skulle vara så coolt, men det är lite för läskigt...
Visst känns blont fräscht? Det gör ju i och för sig brunt också, men jag gillar den här blonda...
Här har vi ju en väldigt fin ombré, som jag faktiskt tror utgår från min naturliga hårfärg och sedan blir blondare. Me like.

Om jag ska färga brunt blir det nog den här färgen, hittade bilden på den salong jag tror jag ska göra hos; Peach Stockholm.
Blond, Brunette, Frisyr, Frisör, Frisörsalong, Hårfärgning, Ombré, Pastellila hår, Slinga håret,