Hej på er!
Vad händer idag då? Inte så mycket. Känner mig faktiskt ganska hängig och lite förkyld. Min syster fick stanna hemma idag, hon låg tydligen och snörvlade hela natten stackarn. Jag frågade henne imorse om hon tyckte att det var skönt att få stanna hemma, men hon bara: "neej, jag vill vara i skolan". Så gulligt. Och bra - det betyder ju att hon trivs i skolan. Mellan mig och min fina lillasyster så är det 6 år, så det är ju en ganska stor åldersskillnad vilket gör att man kanske tror att man inte kan vara varandra så nära. Det har jag också tänkt länge, hon har ju liksom känts så liten (jag har ju fortfarande älskat henne och vi har lekt mm) men nu på sista tiden känns det som att hon mognat och vi har jättekul tillsammans. Det är jätteroligt, både för att vi bråkar knappt längre, men också för att hon är verkligen så energisk. Både jag och hon har alltid varit det, så egentligen är det konstigt att vi aldrig "hittat" varandra eller vad jag nu ska kalla det.
Syrran har liksom hjälpt mig att komma på igen hur kul kull och kurragömma är, både när det bara är vi två och när kompisar är med. Sen så ville hon ha en pennyboard för någon vecka sen, och gissa hur kul det är att åka med henne! Faktiskt så har jag faktiskt åkt mest på den haha, och min kära syster har cyklat bredvid mig.
Alltså, vi har alltid varit nära varandra och liksom så, men inte på det här sättet. Nu leker vi ju med varandra och busar och skrattar och visar varandra saker. Jag har saker att lära henne och hon har saker att lära mig. Att ha en syster är faktiskt det bästa som finns, det är så härligt att bo tillsammans med någon som alltid är på att ha roligt.
 
 
Barnsligt, Familj, Kärlek, Lekar, Lillasyster, Roligt, Syskonkärlek, Syster,