Hej bloggen!
Fredag idag, hur skööönt? Har inga planer för helgen förutom att gå på nya Bond någon dag och antagligen gå ut med några kompisar. Lisa ska till Mall of Scandinavia där jag och mammis var igår på öppningen.
Och oj vad fint det var! Det var helt galet hur stort det var, men också så himla trivsamt. Även fast det är 100 000 kvm så känns det som att MoS är bra planerat så att man kan säkert lära sig att hitta där.
Resturangerna var jättefina, man vill ju äta på alla haha. Dessutom fanns det bl a Starbucks så där satte vi oss och tog varsin kaffe. 
Det bästa var nästan att det fanns en Disney Store där, åh den kedjan är ju så fin! Sedan så finns ju också Superdry i Mall of Scandinavia och jag vet inte bad jag ska göra för att dom har SÅ fina kläder. Till exempel fanns det en jättefin infinityscarf, men den var lite dyr...
I alla fall blev det en del shopping, det vad ju erbjudanden i nästan varje butik (Cubus hade 40% på ALLA kläder). En jacka, en mössa, ett jättestort Ior gossedjur och ett par bootcutjeans blev det till mig, och sen så handlade vi också lite julklappar.

Mitt betyg är i alla fall 5/5 för att dels så fanns allt men också för att det inte kändes vräkigt eller förvirrande. Dock var det ju GALET mycket folk, vi köade liksom in. I början gick det inte ens att gå runt i affärerna, så vi satte oss på O'leary's (superfin buffé hade dom) och åt. Dock så ångrade vi oss lite när vi såg alla andra superfina resturanger, men vi var ju inte där för att käka haha.
Sveriges första iMax finns ju där också, fast den såg jag inte något av för att vara ärlig men den finns där.





Superdry, erbjudanden mall of Scandinavia, mall of Scandinavia, mall of Scandinavia premiär, mall of Scandinavia öppettider, mall of scandinavia öppning, myskväll, rea, shopping, starbucks,