Hej guys!
Jag är fett trött idag. Vaknade nog lite tidigt - det enda dåliga med att det är ljust nu på morgonarna haha. 
Vi har varit ute nästan hela dagen, men jag var tvungen att baka bullar till försäljning nu på Valborg så det blev lite stressbak... De blev goda iallafall! ;)
Nejmen egentligen så har jag, Etshan och pappa haft en mysig dag men alla tre var trötta och jag (som om jag får säga det själv, ganska sällan är trött) var inte mitt energiska vanliga mig. Hade inte riktigt energi till något, vilket gjorde liksom att dagen gick förbi i varken sur-läge eller glad-läge. Oftast går faktiskt mina dagar förbi i glad-läge och det kan jag ju vara tacksam för.
Och såhär är det ju ibland, det är varken bra eller dåligt plus att man kanske inte orkar fokusera på det som har varit posititvt. Det är så, för mig ialla fall, när jag är trött så blir det liksom automatiskt att jag tänker på det som kan tolkas som negativt enbart. Eller ja, typ bara - kanske något kan jag hitta som är positivt fast ja, mestadels är det negativt... Sen har jag ju lite tragikomisk humor så jag har rätt lätt att skratta åt det. 
 
Men vi åt en jättegod middag, och jag var ute på skateboarden en hel timme vilket var jätteskönt för att komma bort lite! Middagen bestod av grillad Oumph , sötpotatis, zucchini, svamp och paprika på spett med sallad och yoghurtsås. Riktigt gott! Förätten såhär på kungens födelsedag var mozzarella sallad och efterrätt var banana split :P Yummie!
Ja, dagen har varit helt okej ändå. Jag har ju fått vara ute i det fina vädret, snapat med kompisar, ätit bullar, gått på bio (drack GODASTE smoothien på squeezed up också), grillat och ska nu titta på batman med pappa. Åkt pennyboard. Spelat boll med Esther och hoppat hopprep. Bion, Kung Fu Panda 3, var faktiskt riktigt bra; jag gillar de filmerna. Det är liksom en härlig feelgood film fast ändå spännande. Min 8 åriga lillsyra gillade den också, en till positiv grej. ;) Energin var inte på topp men vissa dagar är ju så och då ska jag försöka att inte grubbla över det så mycket. 
Imorgon kommer mamsen hem från USA och vi ska till kussarna! Sen så kanske jag hinner träffa några kompisar. Vi håller tummarna och sätter inställning på att vara utvilade och pigga och glada imorgon, eller hur änglar? 
Puss och kramisar
 
 
 
 
I brist på annat får ni lite quotes som iallafall får mig att känna mig lite bättre haha! Nu blir det en bättre dag imorgon :D
Acceptera, Arg, Bio, Bio, Deppig, Det får vara så, Energi, Energisk, Fint väder, Glad, Grilla, Hopprep, Ibland är det sämre, Ingen Energi, Inställning, Kung Fu Panda 3, Kungens Födelsedag, Negativ, Oumph, Positiv, Quotes, Raw Choco, Sluta grubbla, Squeezed Up Smoothie, Sur, Trerätters, Trött, Valborg, Varmt, Vegetariskt, Vissa dagar, Vår,