Vad är det för dag idag? Onsdag? Tisdag?
Ja, så här snabbt går det för mig att glömma bort tid och dagar när jag är ledig. Men det är ju bara såå skönt. Det är ju jättenajs att inte behöva tänka på något sånt.
Imorse när jag vaknade var jag så galet hungrig haha. Jag och papsen var på cirkelfys igår och GUD VAD KUL! Åh så skönt att få träna igen. Efteråt var jag hur glad som helst, men mådde ganska illa. Vilket är "typ" ett bra tecken, för då har man verkligen kämpat. Dock så är det ganska svårt att få i sig något att äta, men liksom mat är bae så jag drack en kopp välling (GODASTE som finns, jag skojar inte) och åt en banan. Kanske inte sådär supermycket, men det tog jag ju då igen imorse hehe. Jag gick upp, åt värsta brakfrukosten och stack till min kompis. Vi (jag och tre andra) gjorde brunch - och jag var fortfarande hungrig hehe, så mmm :P Sen åkte vi till en av mina kompisars stall, fixade med hennes häst eftersom hon ska tävla imorgon och sen gick vi hem till henne. Vi hann bara hänga lite där innan jag åkte hem till mormor, eftersom jag ville tjäna lite pengar... Och umgås med mormor såklart. Putsa fönstrerna var vad som stod på schemat, så det gjorde jag. Dom blev ganska fina faktiskt, men att putsa fönster är ganska otacksamt. Man måste vara så himla noga, och ända är det nästan alltid någon fläck kvar. 
Nu sitter jag här, i solen och kom precis hem från mormor. Eller sol och sol den är en molntäckt sol, fast ändå är det ganska varmt så jag vill passa på! Ikväll ska jag iväg på middag hos min bästa kompis, så jag tänkte nog skatea dit. Det blir jättemysigt. Jag kom på att jag kommer ju vara borta jättemånga kvällar nu, eller ja, tre stycken i rad, då sleepovers är oerhört aktuellt nu ;) Superkul, men jag kommer sakna min familj haha. Jag är nog lite av en hemmakatt ändå, fast jag älskar att vara ute med andra också. Men det är nästan alltid så, varje gång jag ska bort så liksom får jag lite "ångest" för att mamma, pappa och Esther verkar ha det så mysigt. Antar att jag är lyckligt lottad som har sådana dilemman hihi.
Puss darlings!
 
En brunchdel :P Handskalade räkor, gräddfil, sallad... Mums!
 
Scones, också från idag! Marmelad + cream cheese på scones = bästa
 
 
Foodporn, I know ;)
Banan, Brunch, Bästa vän, Cirkelfys, Dilemma, Familj, Fint väder, Friskis och Svettis, Glad, Hästar, Kompisar, Middag med bästis, Mormor, Nöjd, Påsklov, Rullar på, Sleepover, Stall, Tjäna pengar, Träning, Tvätta fönster, Välling, Älsklingar,